Hej, mit navn er Tina Aabo-
tak fordi du har fundet vej til min side

Min rejse til hvor jeg er idag, har været en sej, spændende, hård, givende, opgivende, berigende, angstprovokerende og fantastisk rejse, som jeg oprigtigt idag ikke ville have været foruden, fordi jeg langt om længe er kommet hjem til mig selv igen.


Hvem er jeg?

I mange år troede jeg at vejen frem var at knokle, være aktiv og igang. Jeg levede efter overbevisninger som “ Man skal yde for at kunne nyde” og ” De andre er vigtigere end mine behov”

Kort sagt, så var jeg en KÆMPE pleaser….

Dette medførte at jeg i det meste af mit liv altid har taget mig af alle andres behov, både i mit arbejde som pædagog, men i særdeleshed også i mit privatliv.

Igennem mit liv har jeg gået med en del chok, traumer og uforløste følelser, som resulterede i en evig kamp for ikke at mærke mig selv eller mine følelser.

Jeg var på et tidspunkt kommet så langt væk fra mig selv og min egen livskraft at det drænede mig totalt, og kontrol blev den styrende faktor i mit liv.

Jeg havde brug for at kontrollere ALT!

Det jeg ikke kunne kontrollere, prøvede jeg at holde langt væk fra mit liv, primært følelser der kunne gøre ondt og mine egne behov.

Det hele endte med en følelse af

konstant indre uro

hjertebanken

træthed

følelsen af aldrig helt kunne tillade mig at slappe helt af

aldrig rigtig glad

og heller aldrig rigtig ked af det.

Det resulterede til sidst i en kæmpe øjenåbner i form af en stressssygemelding.

Min krop sagde STOP, den ville ikke længere være lukket ned, den ville ikke længere nøjes.

Den havde larmet længe i form af forskellige symptomer

  • Angstanfald
  • Uforklarlige smerter
  • Kronisk træthed
  • Indre uro
  • Dårlig nattesøvn
  • Hukommelses problemer  

Men jeg havde ikke lyttet…

Og nu  måtte jeg tage konsekvensen..

Så jeg begyndte at lytte….

Og stille og roligt gav jeg mig selv plads og lov til at mærke.. Mærke alt det der boede i mig, alt det jeg havde flygtet fra, alt det jeg ikke ville tage mig af…

Alle mine uforløste følelser.

Alle mine behov.

Og lige så stille og roligt fik jeg tømt ud af mit følelsesbæger, forløst gamle chok og traumer, så jeg begyndte at kunne være i mig selv igen, uden angst og kontrol.

Jeg fik gennem et indre arbejde med mine overbevisninger og historier gjort op med det mønster af at knokle, please og kontrollere.

Min egen forvandling tog for alvor fat, da jeg begyndte at arbejde med kroppen som redskab. Da jeg endelig lærte og FORSTOD vigtigheden af at turde mærke, være med og lytte til min krop.  AT krop og sind hænger sammen.

Jeg har bl.a. benyttet mig af holistisk terapi, personlig mentorforløb, BodyBlissbehandlinger, healing og EFT til at få sluppet gamle mønstre, overbevisninger og traumer i min krop og sind.

Derfor har jeg skabt Relax&Release.

  • Et skønt pusterum hvor kroppen er vores kompas.
  • Et sted hvor du kan blive rummet med lige præcis dine behov.
  • Et sted hvor du kan føle dig tryg til at være med de følelser der bor hos dig.
  • Et sted hvor jeg støtter og guider dig gennem din egen process.